Der er stadig mange spørgsmål, der mangler at blive besvaret omkring den makabre mordsag på en bare 17-årig kvinde i Dresden i Tyskland. Men nu går familien til den ene drabssigtede ud og beklager det tragiske mord.

»Vi er forfærdede og vrede over, hvad der er sket på vores ejendom. Vi ønsker at udtrykke vores dybeste medfølelse til Annelis familie,« skriver familien til den 39-årige mand på en seddel, som de har hængt op på porten ind til den landejendom, hvor Anneli blev fundet dræbt.

Læs også:

Det skriver tyske Bild.

I mandags fandt tysk politi liget af den 17-årige rigmandsdatter Anneli, efter hun var blevet bortført, da hun gik tur med familiens hund. Kidnapperne krævede allerede kort tid efter deres ugerning en løsesum på 1,2 mio. euro gennem et opkald fra Annelis mobiltelefon. Alt tyder på, at de to anholdte, mænd på henholdsvis 39 og 61 år, var gået i panik og derefter havde dræbt den unge kvinde allerede fredag. Et døgn efter kidnapningen.

Læs også:

Politiet fandt Anneli bag en mur på den landejendom, som den 39-årige var ved at sælge for sin svigermor. Det lykkedes politiet at finde frem til liget efter afhøringer af de to mænd, fordi den 61-årige afslørede, hvor Anneli lå.

Og de forfærdelige handlinger har altså nu fået den 39-årige mands familie til at henvende sig - indirekte - til Annelis pårørende.

»Vi kan ikke forstå det, og vi havde ingen idé om, hvad der foregik i hovedet på denne mand,« skriver familien også, mens de samtidig beder om beskyttelse af privatlivets fred, så folk ikke kommer ind på landejendommen.

Læs også:

Det tyske lokalsamfund i Meissen uden for Dresden er stadig i sorg efter mordet på den 17-årige kvinde. Derfor blev der fredag aften holdt mindehøjtidelighed, hvor 400 mennesker mødte op for at mindes unge Anneli.

17-årige Anneli blev mandag morgen fundet dræbt ved denne landejendom i Klipphausen uden for Dresden i Tyskland. Folk i lokalområdet er rystede over den tragiske hændelse.
17-årige Anneli blev mandag morgen fundet dræbt ved denne landejendom i Klipphausen uden for Dresden i Tyskland. Folk i lokalområdet er rystede over den tragiske hændelse. Foto: Arno Burgi, EPA
Vis mere