Københavns Politi har anholdt en 37-årig mand, der sigtes for drabsforsøg på en 25-årig kvinde, der onsdag blev fundet knivstukket i sin lejlighed på Listedvej i Kastrup på Amager.

Manden blev anholdt ved 14-tiden onsdag, og han bliver nu sigtet for drabsforsøg i dommervagten i København, oplyser den centrale efterforskningsleder til BT.

Den 37-årige mand, der er bredskuldret og med tatoveringer, brød hulkende sammen i retten torsdag, skriver eb.dk.

»Vi ved ikke, hvilket motiv han har haft, men vi ved, at de har haft en relation til hinanden. Når vi har de retsmedicinske undersøgelser, kan vi forhåbentlig komme nærmere et motiv,« siger Jesper Beuchel, central efterforskningsleder i Københavns Politi til BT.

Den 25-årige kvinde var så hårdt medtaget af knivstikkeriet, at hun var i livsfare og måtte hasteopereres. Hun er nu uden for livsfare. Kvindens veninde fandt hende i en blodpøl i sin seng.

Veninden fortalte onsdag til BT, at hun er chokeret, rystet og traumatiseret efter den forfærdelige oplevelse:

»Jeg har det forfærdeligt. Det er kun noget, man ser på film. Vi (veninden og offerets mor, red.) sidder og afventer, at hun bliver opereret, så vi kan se hende«.

I lejligheden befandt sig også offerets datter og mor, da gerningsmanden gik amok med en kniv, men de er heldigvis uskadte ifølge den 25-åriges veninde:

»Der er heldigvis ikke sket noget med hendes datter. Hendes mor prøvede at stoppe det ved slå, skubbe og hive i ham, men hun kunne ikke stille noget op,« fortalte hun til BT.

Kvinden modtog angiveligt op imod 30 knivstik i overkroppen, oplyser Københavns Politi.