En meget mystisk og uhyggelig sag bliver i disse dage efterforsket i USA, hvor en 24-årig mor blev fundet på en legeplads i færd med at skubbe liget af sin 3-årige søn på en gynge i en park syd for Washington.

Politiet fik fredag morgen et opkald fra en beboer, som sagde, at moderen 'havde været i parken i usædvanligt lang tid', skriver Huffintonpost.com. Da betjentene kom til stedet så de straks, at drengen var død. Hans øjne var lukkede, og der var tegn på dødsstivhed.

Men mystikken stopper ikke her. For der var ingen tegn på skader hos drengen, hvis lig havde fået en gyngetur af sin mor.

Ifølge politiet havde moderen været i parken siden dagen før. Da betjentene kom, blev hun bragt til hospitalet for at give hende et medicinsk tjek, mens drengen blev bragt til obduktion.

»Det så ikke ud til, at hun var helt klar over, hvad der foregik. Det er bare en meget sørgelig situation,« siger Diane Richardson, der er talsmand for det lokale politi, til Huffingtonpost.

Der er stadig mange ubesvarede spørgsmål i sagen, som politiet enten ikke kan eller vil svare på. Derfor er det endnu uvist, hvordan drengen døde, og hvem der stod bag.

Andre læser også