Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

To personer fremstilles i grundlovsforhør i morgen i forbindelse med den tragiske trafikulykke, der tidligt fredag morgen kostede en 50 årig mand livet. Tidligere på dagen blev syv personer med tilknytning til bilen anholdt, men nu kan lokalpolitiet i Kolding pege på de to ansvarlige.

- Vi har anholdt syv personer i sagen. I løbet af efterforskningen har vi kunnet snævre det ind til to personer. Dem planlægger vi at fremstille i grundlovsforhør i morgen, siger Verner Pedersen fra lokalpolitiet i Kolding.

Af hensyn til den videre efterforskning i sagen, så vil han ikke fortælle, hvor gamle de anholdte er, men siger blot, at de er unge mænd fra lokalområdet - dels er fra Kolding, dels fra byer i oplandet.

Den 50-årige cyklede ved syvtiden ad Egtvedvej ind mod byen. Ved krydset ved Mosebakken skulle han over i den modsatte side af vejen. I samme retning som ham selv kørte imidlertid en bil med høj fart, som overhalede en anden bil og derefter påkørte cyklisten. Bilen, der ramte cyklisten, kørte efterfølgende videre. Den 50-årige døde ved ankomsten til sygehuset, oplyser Verner Pedersen.

- Det er selvfølgelig både groft og uansvarligt at køre sådan, siger han. Han vil ikke på nuværende tidspunkt sige noget skråsikkert om årsagen til ulykken, men meget lange bremsespor på stedet antyder, at farten har været meget høj.

Andre læser også