Onsdag begynder retssagen mod en 30-årig mand, der er bedst kendt som TikTok-manden.

Han har nu i et år og otte måneder siddet varetægtsfængslet.

Og han kommer efter alt sandsynlighed til at sidde lidt længere varetægtsfængslet.

For der er i alt afsat 31 dage i Københavns Byret til at behandle sagen, hvor der formentlig først falder dom i slutningen af maj måned.

Anklagemyndigheden har allerede meldt ud, at man går efter at sprænge strafferammen, da man har taget en særlig paragraf i brug.

Anklager Anders Larsson vil dog tage forbehold for en anden påstand end straf, hvilket kan indebære en forvarings- eller behandlingsdom.

I det 11 sider lange anklageskrift, som B.T. har aktindsigt i, fremgår det blandt de 36 forhold, hvor flere af ofrene er blevet udsat for flere forbrydelser, at TikTok-manden er tiltalt for blandt andet 12 fuldbyrdede voldtægter, seks forhold om voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje, seks forhold om blufærdighedskrænkelse og seks forhold om vold.

I alt er der 26 ofre i sagen.

Ud af dem var fire af ofrene mindreårige, da de ifølge politiet blev udsat for voldtægter eller andre seksuelle overgreb.

I et af forholdene bliver det beskrevet, at en mindreårig pige blev frihedsberøvet på et kollegie. Sammen med en anden gerningsmand, der var mindreårig på gerningstidspunktet, hængte de den mindreårige pige op på en trappe i nogle reb.

På kollegieværelset blev hun over flere dage udsat for flere voldtægter, voldtægter ved andet seksuelt forhold end samleje, vold og blufærdighedskrænkelse.

Da den nu tiltalte blev fremstillet i grundlovsforhør i maj 2021, blev der nedlagt et navneforbud, der afskærer pressen for at komme nærmere ind på den 30-årige mands identitet.

Samtidig med den tiltalte blev anholdt i sagen fra København, sad han på anklagebænken ved retten i Helsingør.

Her blev han kendt skyldig i ni forhold om voldtægt af en mindreårig, blufærdighedskrænkelser, trusler, ulovlig tvang, andet forhold end samleje med en mindreårig og forsøg på ulovlig tvang.

I alt blev han idømt tre års ubetinget fængsel.

Han er tidligere blevet dømt for lignende kriminalitet.

I en dom fra marts måned i 2017 i Københavns Byret, som B.T. har søgt aktindsigt i, viser, at han blev idømt tre måneders fængsel for at have haft andet seksuelt forhold end samleje med et barn under 15 år. Pigen var 12.

Den 30-årige mands forsvarsadvokat, Christina Schønsted, oplyser til B.T., at han nægter sig skyldig i alle forholdene.

Lyt til B.T.s kriminalredaktions nye podcast 'På Fersk Gerning' her (eller der, hvor du normalt lytter til podcast):