____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Det var den 25-årige Mike Gloggengiehser, der i en amfetaminrus kørte den pimpede Golf som med mindst 140 km/t torpederede og dræbte cyklisten Frank Brian Hansen en tidlig morgen i udkanten af Kolding 16. august sidste år. 

Det har Vestre Landsret netop slået fast. 

- Thi kendes for ret. Tiltalte straffes med tre år og seks måneders fængsel.

Læs også: Anklager raser i landsretten: Dødsbilist er 'grinagtig' og 'ligeglad med andres liv'Sagen er speciel, fordi de to unge mænd i bilen har beskyldt hinanden for at have kørt under ulykken. Samtidig har vidnerne til ulykken ikke med sikkerhed kunne sige, hvem der kørte bilen på selve ulykkestidspunktet. Den 25-årige har otte tidligere voldsdomme på CV'et samt tre domme for at have kørt rundt med stoffer og alkohol i blodet. 

Ulykken skete således blot 57 dage efter han senest blev løsladt efter en dom. 

Hans forsvarer, Mette Grith Stage, argumenterede inden dagens dom for at beviserne i sagen er så svage, at man ikke burde dømme ham. Heller ikke selvom der med garanti ville gå en dødsbilist frit rundt.

Læs også: Iskold luft mellem dødsbilister: Brød sammen i retten - Tanken om, at de slipper afsted med det her, fordi de skyder skylden på hinanden er jo nærmest ulækker. Omvendt går det jo heller ikke at dømme min klient, hvis det kan have været den anden, der kørte, lød hendes argument.

Anklagerens stærkeste bevis i sagen har været den 25-åriges bukser, hvorpå der var blevet fundet store mængder glasskår. Glasskår som man mener stammer fra Golfens siderude i førersiden, som blev knust under ulykken. Anklageren havde samtidig krævet en reststraf på et halvt år for tidligere narkotika-kørsel udløst, og havde derfor inden landsrettens afgørelse krævet en straf på tre og et halvt års fængsel samt 10 års frakendelse af kørekortet. 
 
Frank Brian Hansen blev 50 år.