En 25-årig mand fra Haderslev sidder i dag på anklagebænken i retten i Sønderborg, tiltalt for 24 forhold med mindreårige piger. I dag er den første ud af i alt ni retsdage.

Anklagerne lyder på voldtægt, blufærdighedskrænkelse og besiddelse af børneporno. Under en ransagning af mandens lejlighed i 2011 fandt politiet flere end 1000 fotos af piger, og samtaler med unge piger over på diverse datingsider på internettet.

Anklageren kræver, at den 25-årige idømmes forvaring, og at han skal have et livslangt forbud mod at opholde sig, hvor der er børn under 18 år. 

Der er indkaldt 17 vidner, som skal afhøres i sagen. Blandt dem er 10 af den 25-åriges ofre. Den yngste dem er en 12-årig pige, som han angiveligt har haft samleje med i en skov under Tønder Festivalen i 2008.

Første dag af retssagen går med afhøring af den 25-årige selv. Her har han fortalt, hvordan han på forskellige datingsider og sociale sider som Arto har oprettet profiler med pigenavne. Blandt andet har han taget kontakt til yngre piger under brugernavnet 'Signe'.

- Jeg skrev til pigerne, at jeg havde en sød kammerat, der gerne ville snakke med dem", fortalte han i retten. 

Han fortæller, at han troede pigerne var over 15 år, og nægter sig skyldig. Han er tidligere dømt for tre sædelighedsforbrydelser.