Faderen til den 23-årige nordmand, der natten mellem lørdag og søndag styrtede i døden, fortæller, at datteren ikke led af klaustrofobi. Alt tyder på, at hun blev utålmodig og ville med vennerne i byen.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Lørdag fejrede Line Halvorsen Grønning sin 23-års fødselsdag i sin lejlighed på Jernbane Allé i Vanløse nær København. En fest, der pludselig fik en brat slutning, da hun efter et toiletbesøg opdagede, at døren var gået i baglås.

Det lykkedes hende, at kaste nøglen til toilettet ind gennem køkkenvinduet, men døren havde sat sig så godt fast, at vennerne heller ikke kunne låse den op udefra. Heller ikke forsøg med diverse værktøj fik lirket døren op.

Efter et kvarter tog Line Halvorsen Grønning den mest fatale beslutning i sit unge liv. Hun kravlede ud af vinduet for at nå køkkenvinduet lige ved siden af. En afstand, der dog betød, at hun måtte tage et enkelt skridt på tagrenden. Og den kunne ikke holde til hendes vægt, og hun styrtede i døden lige inden vennerne fik sparket døren ind.

- Hun var irriteret og stresset over at være spærret inde og ville ud for at fejre fødselsdagen, siger Line Halvorsen Grønnings far til adressa.no.

Han og familien er i dag ankommet med fly fra Trondheim til København.

Han fortæller desuden, at der aldrig har været nogen indikationer på, at datteren led af klaustrofobi, som ellers har været fremme i flere danske medier.

Line beskrives som en populær pige med mange venner. Hun flyttede i efteråret til København for at tage en master i økonomi på Copenhagen Business School.