Blæst er formentlig årsagen til, at et kæmpe stillads hertil aften styrtede ned i krydset mellem Møllegade og Nørrebrogade i København her til aften

En kvindelig cyklist blev ramt af de tunge stål- og træbjælker.

- En ung 18-årig kvinde blev ramt af stilladset. Hun kom kørende nedad Nørrebrogade i den modsatte retning, og havde ingen mulighed for at undslippe stilladset. Hun blev kørt til traumecentret på Rigshospitalet. Her er det blevet konstateret, at den unge kvinde har fået et såkaldt 'blåt mærke' på hjernen. Det er en form for hjernerystelse. Der ser ikke til at være tale om en ulykke, der kan give varige men. Kvindens familie er sammen med hende, siger vagtchef Jens Kristiansen, Københavns Politi, til bt.dk.

En anden cyklist var mere heldig. Hun nåede at springe væk, inden hun blev ramt.

Anmeldelsen om ulykken indløb kort efter kl. 18 - et 10 meter høj stillads væltede ud for femte sal ud for Nørrebrogade 62, hvor Arbejdernes Landsbank holder til.

Ifølge politiet er Arbejdstilsynet nu tilkaldt for at få undersøgt ulykken, og politiet er ved at sikre den nederste del af stilladset, som ikke styrtede sammen.

- Arbejdstilsynet modtager vores rapport. Så må de se på det. Umiddelbart virker det som om, stilladset var faldet på grund af blæsten. Der sidder nogle spånplader, som klan have revet sig løs. Men det er ikke min opgave at vurdere, siger Jens Kristensen.

Nørrebrogade var afspærret i tre timer, men blev her til aften, kl. 20.50, åbnet igen.
 
Tip bt.dk på
1929@bt.dk