Sangdivaen Medina har sat gang i en heftig debat på sin fanside på Facebook, efter hun i går svarede igen på kritikken over, at hun viste sine bare bryster på direkte fjernsyn i forbindelse med indsamlingsshowet til fordel for Afrika på DR lørdag aften.

I går undskyldte Medina sarkastisk over for hr. og fru Genert og Kedelig, at hun viste bare bryster.

- Så meget debat om mine bryster. Det er bare bryster. Vi har alle et par, skriver hun.

Det har affødt en heftig debat for og imod på hendes Facebook-fanside.

Nickolaj Fjordside argumenterer begejstret for, at de bare bryster ikke bliver en engangsforestilling.

- Det er da også bare med at få vist dem frem, så længe de stritter. Mon ikke folk var blevet mere forargede hvis det var sådan et par sokker med sand i, skriver han.


Sophie Kampmann skriver, at det ikke har noget med sex at gøre, men handler om mode.

- Det er så pinagtigt, at så mange mennesker gider nedgøre dig og din påklædning. Misundelse er en grim ting. Og hvis folk 'looked beyond the obvious' ville de vide at det ikke handler en skid om sex, men om mode.

Connie Kjær er blandt dem, der mener, at Medinas optræden var upassende.

- Mænd kan lide bryster. Måske Medina kan lide opmærksomhed men med respekt for sig selv må der også gerne gemmes lidt. Der er jo også børn, som så dette program. Tænk lige over det, skriver hun.Lene Fangel stiller spørgsmålet, om mænd kunne lave samme nøgenstunt i bedste sendetid.

- Fint med mig du viser bryster, for du er en flot pige. Men ... hvad hvis en fyr en dag viser sig med gennemsigtige boxershorts, i et familieprogram ? Dit barn ser det? Hvordan reagerer du så? Ikke at jeg har noget imod det. Det handler blot om grænser, der rykker sig, skriver hun.

Andre deltager blot i debatten ved at sige, at det er en ligegyldig debat.

DR har været ude og beklage, at Medina optrådte med gennemsigtig bluse, fordi de har fået klager fra forargede seere.