»Han begyndte at groome mig, da jeg var teenager, og misbrugte mig i årevis. Jeg blev hjernevasket og manipuleret til at underkaste mig ham.«

Sådan lød det fra 'Westworld'-skuespillerinden Evan Rachel Wood tilbage i februar.

Her stod den 34-årige stjerne frem som en af de første kvinder og anklagede rockstjernen Marilyn Manson for seksuelle overgreb og misbrug.

Nu er der kommet flere grufulde detaljer frem om forholdet mellem de to kendisser, der begyndte at danne par i 2007, da hun var 19 år gammel, og han var 38 år.

Evan Rachel Wood.
Evan Rachel Wood. Foto: NINA PROMMER
Vis mere

Det skriver Daily Mail, der har fået indsigt i retsdokumenter fra Evan Rachel Woods kamp om forældremyndighed over sit barn, Jack, som hun deler med sin eksmand, skuespilleren Jamie Bell.

Her står der blandt andet, at Evan Rachel Wood har beskyldt Marilyn Manson for at have truet med at voldtage hendes og Jamie Bells i dag otteårige søn.

Der står også, Marilyn Mansons trusler fik skuespillerinden til at skærpe sikkerhedsforanstaltningerne i sit hjem i Los Angeles, og at hun til sidst valgte helt at flytte til Nashville, fordi hun var bange for, hvad sangeren kunne finde på.

»Jeg er meget bekymret for mit barns sikkerhed, når jeg er i Los Angeles,« er skuespillerinden citeret for at sige i retsdokumenterne.

Marilyn Manson koncert 8. juni 2015 på Vega.
Marilyn Manson koncert 8. juni 2015 på Vega. Foto: Sophia Juliane Lydolph
Vis mere

»Jeg er ekstrem bange for manden, der er beskyldt for overgreb,« siger hun videre og hentyder til Marilyn Manson, som hun afsluttede sit forhold til i 2010 efter små fire år som par.

I retsdokumenterne sætter Evan Rachel Wood også flere ord på sin frygt for sangeren:

»Jeg har været offer for ekstrem fysisk og psykisk skade som følge af ham, og jeg er bange for, at han vil hævne sig på mig ved at gøre skade på mig, min søn og mine familiemedlemmer, fordi jeg har vidnet mod ham.«

Marilyn Manson bliver i øjeblikket gransket nøje af politiet, efter at flere end et dusin kvinder – deriblandt altså Evan Rachel Wood – har anklaget ham for diverse overgreb.

Evan Rachel Woods eksmand, Jamie Bell.
Evan Rachel Woods eksmand, Jamie Bell. Foto: VALERIE MACON
Vis mere

I retsdokumenterne fra forældremyndighedssagen påstår Evan Rachel Wood, at hun har talt med en af de andre påståede ofre, som angiveligt skal være i besiddelse af en optagelse, hvor Marilyn Manson udtaler, at han har taget billeder af dennes børn.

Evan Rachel Woods 35-årige eksmand udtaler i retsdokumenterne, at han ikke forstår sin ekskones argumenter for at få forældremyndigheden over deres søn, Jack.

»Enten er hendes påstande om trusler sande, hvilket betyder, at Jack ikke er i sikkerhed i hendes varetægt, eller også er hendes påstande løgne, og så afholder hun vores søn fra at se mig af årsager, som hun selv har fundet på.«

Daily Mail har været i kontakt med Marilyn Mansons advokat, men denne har afvist at kommentere sagen. Hverken Evan Rachel Wood eller hendes eksmand, Jamie Bell, er vendt tilbage på mediets henvendelser.