Kjolen er lyserød, skoene er farvet pink, og i hånden har hun roser. Nikita Klæstrups Valentinesbillede er lige efter bogen.

I dag er det Valentinesdag. En dag, hvor mange kvinder forventer roser, en romantisk middag og et ekstra langt kram af deres kæreste, flirt eller mand. Men der er intet romantisk i vente for kendisbloggeren Nikita Klæstrup. Det skriver hun i et nyt indlæg på sin blog.

»I dag skal jeg intet romantisk. Jeg har en million møder med Louise og Katja, så en frokost på Chicks by Chicks, flere møder. Og derefter hjem til mine falske roomies Anne-li og Denise for at se serier og hygge,« skriver hun på bloggen.

Faktisk er Valentinesdag altid lidt af en uromantisk dag for Nikita Klæstrup:

»Jeg tror vitterligt aldrig, at jeg har haft en romantisk Valentinsdag. Jeg ved godt, at jeg burde mene, at det er en opreklameret amerikansk helligdag skabt af blomsterforhandlere, men jeg synes altså, at den er lidt hyggelig. Eller det ville jeg synes, hvis jeg nogensinde havde en mødt spontan og romantisk mand. Jeg har altid skulle droppe hints til kærester og flirts om, at det ville være romantisk, hvis de købte mig blomster eller noget. Det er bare ikke så sjovt, når man skal bede om spontan romantik,« skriver hun på bloggen.

Men selvom der ikke er meget Valentine over Nikita Klæstrups dag, så har kendisbaben sørget for at få taget et billede, der kan få os andre i romantisk stemning:

På billedet ses de tre piger, der kalder sig 'Girl Squad'. Gruppen består af kendisblogger Nikita Klæstrup (i midten), Twerk Queen Louise (til højre) og bloggeren Katja (til venstre). Fotograf: Ekaterina Krarup Andersen.
På billedet ses de tre piger, der kalder sig 'Girl Squad'. Gruppen består af kendisblogger Nikita Klæstrup (i midten), Twerk Queen Louise (til højre) og bloggeren Katja (til venstre). Fotograf: Ekaterina Krarup Andersen.
Vis mere

På billedet poserer hun sammen med sine to veninder, og tilsammen kalder de tre sig for 'Girl Squad'.

Nikita Klæstrup fortæller, at billedet blev taget i bidende kulde. Der var åbenbart ikke blevet sat varme til lokalet, og udenfor viste termometeret minusgrader.

»Jeg var vitterligt ved at dø. Så ikke det sjoveste shoot, vi har lavet,« konkluderer Nikita Klæstrup.

Se flere af kendisbloggerens Valentinesbilleder på Nikita Klæstrups blog.