Det er ikke tit, de kongelige giver befolkningen et smugkig bag de royale gardiner. Men det er ikke desto mindre, hvad prinsesse Madeleine netop har gjort. Og tilsyneladende er det sket i protest mod paparazzi-fotograferne.

Det er ikke noget nyt, at kongelige er et yndet offer for paparazziernes linser. Og især billeder af de kongeliges børn er i høj kurs. Nu har den svenske prinsesse Madeleine angiveligt fået nok. I hvert fald har hun delt billeder af sine børn, hvor budskabet virker klart.

»Familie-tid, desværre blev vi afbrudt. Sikke en skam, at vi ikke bare blev spurgt om billeder, fordi her er nogle søde nogen,« skriver hun og dele flere billeder af sine børn.

Prinsesse Madeleine er i øjeblikket på ferie med sin mand Chris O'Neill. Og det er altså her, at de tilsyneladende er stødt sammen med paparazzi-fotografer.

Foto: Facebook
Vis mere

På billederne ses syv måneder gamle prins Nicolas, der allerede nu må siges at gå under betegnelsen en sand charmeprins.

Foto: Facebook
Vis mere

Generelt ser de svenske kongelige ud til at hygge sig. Herunder er det prinsesse Leonore på 23 måneder.

Foto: Facebook
Vis mere

Det er ikke første gang, at prinsesse Madeleine brokker sig over at blive forstyrret på ferier. Da hun var på bryllupsrejse på Seychellerne med Chris O'Neill blev billeder af dem bragt bare to dage efter selve brylluppet. Det udtrykte hun dengang også sin utilfredshed med på Facebook.