Vi sidder på en kaffebar midt i København en sommereftermiddag. Winnie Lock Dall smider sin jakke, mens hun lægger en fyldt plastlomme og en bog på bordet. Hun har forberedt sig på dagens interview. Hun har oven i købet skrevet en mindre beretning om sine erindringer. Hun virker en smule nervøs og lidt ivrig. Ivrig efter at fortælle sin version af tiden sammen med Sidney Lee. En fortælling, der begynder mere end et år tilbage på et lidt kikset diskotek i Aabenraa.

Sidney Lee, fantast eller original? Manden alle har en mening om. Når Sidney Lee påstår, at han kunne være medlem af mensa, at han nemt tager 12 streger på en aften og at han har en pige i hver havn – kan det være svært at vide, hvad der er løgn og hvad der er sandhed.Sidney Lee

Over flere måneder kom Winnie Lock Dall tættere ind på mediefænomenet Sidney Lee end de fleste. Så tæt, at Sidney Lee snakkede om den helt store kærlighed. Så tæt, at Sidney Lee var parat til både at købe hus og indgå ægteskab. Så tæt, at fænomenet krakelerede. Og langsomt blev til Søren.

Klistrende

Sidney Lee var på barjob i den sønderjyske by, mens Winnie Lock Dall blot var i byen med en flok venner. Allerede ved første møde blev den kontroversielle reality-stjerne smaskforelsket i den bangladesh-adopterede pige med den sønderjyske accent. Det fortalte han i hvert fald de danske ugeblade den efterfølgende uge. Det var dog langtfra kærlighed ved første blik for Winnie.

- Jeg gad ham faktisk ikke rigtig. Jeg udnyttede mest af alt bare, at han gav mig fri bar og delte ud til højre og venstre. På et tidspunkt spurgte han, om jeg ikke ville med ned i VIP-loungen. Ja, ja, tænkte jeg, og så skrider jeg, når jeg har fået nok. Så siger han, ’nu laver du ikke den der med at gå på toilettet, og så henter du din jakke og smutter!’. Han havde fuldstændig gennemskuet mig, så det ødelagde lidt mine planer, siger Winnie Lock Dall, der ikke havde meget tilovers for den flamboyante fyr, der i den grad gjorde kur til hende.

- Jeg var faktisk ret strid hele aftenen, så jeg fatter egentlig ikke, hvordan han kunne holde mig ud. Men da jeg ikke kunne komme af med ham, så måtte jeg give ham en chance, siger hun.

Tilfældigheder, en god portion høflighed og en spontan tanke gjorde udfaldet. Dagen efter var Winnie Lock Dall på vej til København for at fejre Valentinsdag med den selvsikre reality-stjerne.

Alarmklokker

Da de havde kendt hinanden en uge, begyndte den nyforelskede reality-stjerne at sende flere kæresteanmodninger over Facebook til den sønderjyske pige, som til sidst accepterede forespørgslen lidt modvilligt. ’Sidney Lee er i et forhold med Winnie Lock Dall’. Det blev et skæbnesvangert klik på tastaturet.

- I min verden læser man ikke så meget sladder. Så selvom jeg vidste, hvem han var, så var han ikke noget specielt. Men jeg skal da lige love for, at jeg dagen efter fandt ud af noget andet, da jeg så mig selv i Se og Hør, siger Winnie Lock Dall, der allerede dengang var tæt på at smide håndklædet i ringen.

I flere måneder skrev medierne om Sidney Lees nye kærlighed. Winnie Lock Dall var officielt stemplet som Sidney Lees kæreste. Men allerede kort inde i forholdet ringede alarmklokkerne.

- Det var ikke noget, jeg tænkte videre over dengang. Men første gang jeg mødte hans mor, trak hun mig til side og sagde til mig: ’Du skal ikke låne Sidney penge!’ Det var det mærkeligste, jeg nogensinde har oplevet. Lidt efter, da Sidney var i rummet igen, sagde hun bare ’god tur til Jylland’, siger Winnie Lock Dall.

Løgne

- Jeg tror, han har løjet hele sit liv. Jeg tror nogle gange, at han lever sig så meget ind i løgnen, at han selv tror på det. Han kan ikke selv fornemme, om det er løgn eller virkelighed, siger Winnie Lock Dall og tager en tår af sin kaffe.

Det var et uvirkeligt eventyr for Winnie Lock Dall, der bevægede sig ind i en helt ukendt verden af stor mediebevågenhed og vilde VIP-fester. Flere uger og mange søforklaringer senere blev eventyret lynhurtigt til virkelighed, da Sidney Lee ikke kunne betale for de mange hotelbesøg, der skulle skjule det faktum, at han boede på et værelse hos sine forældre. Pengeproblemerne var en realitet, og det afholdt også Winnie Lock Dall fra at skrive under på kontrakten til en Københavner-lejlighed, som Sidney Lee ønskede, at de to skulle flytte sammen i.

Flytteplaner

- Han pressede meget på med at flytte til København sammen. Vi skulle finde noget sammen, hed det sig. Men det blev jo hurtigt til, at jeg skulle leje det, og han skulle ikke stå på kontrakten. Vi fandt faktisk noget ude ved havnen, vi fik også en lejekontrakt. Men han ville ikke selv stå på lejekontrakten. Så tænkte jeg bare, ej det skal jeg ikke rode mig ud i, forklarer Winnie Lock Dall, der priser sig lykkelig over det valg i dag.

Den store opmærksomhed omkring Sidney Lee, og hans eget behov for samme, begyndte at påvirke forholdet. Én ting var pressen, en helt anden var opmærksomheden fra pigerne.

Noget, Sidney Lee skulle fremhæve for kæresten, der egentlig helst var fri. Første gang parret gik fra hinanden efter en katastrofal ferie på Filippinerne, fortalte Sidney Lee til Se og Hør, at han havde været Winnie Lock Dall utro med 40 forskellige piger.

- Når vi var i byen sammen, pegede han ud, hvem han havde knaldet med, og hvem der lagde an på ham. I dag kan jeg sagtens se, at han forsøgte at gøre mig jaloux helt bevidst for at skabe noget drama. Jeg ved, han har været sammen med nogle stykker, men slet ikke oppe omkring 40, siger Winnie Lock Dall, der heller ikke tror på, at Sidney nogensinde har boet i USA gennem længere tid.

Et umage par

Siden Winnie Lock Dall blev en del af Sidney Lees liv, har hun kun nødigt udtalt sig til pressen i den tro, at det ville beskytte hende mod dårlig omtale.

Taktikken har desværre haft den modsatte effekt for Aabenraa-pigen, da Sidney Lee, ifølge Winnie Lock Dall, har været nærmest afhængig af omtale og opmærksomhed fra medierne. En dag lød overskriften: ’Sidney Lee bidt til blods af ekskæresten’.

- Vi havde et voldsomt skænderi, da han ringer en nat. Han siger, at han gerne vil fortælle mig sandheden om alle de piger, han har været sammen med. Da jeg ser ham stå på trappen uden for min opgang, kan jeg se, at han virker underlig. Da jeg åbner døren, flår han telefonen ud af min hånd og siger, at han skal have 1200 kroner eller hans pas, før jeg får den tilbage, siger Winnie Lock Dall, der var fuldstændig rystet over det voldsomme angreb, da hun aldrig havde været i besiddelse af passet.

Under et andet skænderi blev også politiet indblandet. I pressen hed det, at Sidney med hjælp fra politiet måtte tiltvinge sig adgang til Winnie Lock Dalls lejlighed for at hente sine sager. Ifølge Winnie Lock Dall havde de to et større skænderi, hvor hun bad Sidney om at hente hans ting.

Det var Winnie Lock Dalls værelseskammerat, der tilkaldte politiet, fordi Sidney Lee låste sig inde på Winnie Lock Dalls værelse.

Man kan undre sig over, hvorfor Winnie Lock Dall ikke forlod Sidney tidligere i forløbet. Det sidste halve år har Winnie haft ondt af reality-stjernen, der nærmest er forsvundet fra medierne den seneste tid.

- Det er blevet tydeligere for mig, at der er noget galt med ham. Hvis han nu kan få hjælp, så kan det være, at han får det lidt lettere, siger Winnie Lock Dall, der mener, at den faldende popularitet også har skabt svære økonomiske problemer for reality-stjernen.

- Bag ved alle problemerne og mediehysteriet var den private Sidney Lee sød og betænksom, men så snart der var folk i nærheden, ændrede han fuldstændig karakter, fortæller Winnie Lock Dall.

En episode for et par måneder siden gjorde forskellen.

- Carlos (fra Paradise Hotel, red.) viste mig et videoklip, hvor Sidney står og knalder en lyshåret pige i et kosteskab på

Bornholm. Det var først da jeg så det klip, at det gik op for mig, at han nok havde haft en del piger. Da fik jeg bare nok, siger Winnie Lock Dall, som ikke længere kunne klare ydmygelsen.

481 dage klogere brød Winnie Lock Dall endeligt med reality-stjernen. Hun bor i dag i København og arbejder som PR-assistent i et pladeselskab. Kaffen er blevet kold, og to timer er gået, siden Winnie trådte ind på kaffebaren. Historien om Sidney Lee er lang, kringlet og vanskelig at gennemskue. Selv på nærmeste hold finder man nok aldrig ud af, hvem manden bag det opsigtsvækkende ydre i virkeligheden er.