Skuespiller Michael Douglas slår nu på tæven efter at være kommet over sin kræftsygdom og måtte blive fysisk over for en paparazzi-fotograf, som angiveligt havde generet hans kone Catherine Zeta-Jones.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Torsdag var parret på vej tilbage til deres hotel i London, da en paparazzi-gruppe passede dem op, ifølge underholdningssitet ET online.

Pludselig begyndte Catherine Zeta-Jones at råbe 'Han slog mig' med en reference til en af fotograferne. 'Jeg vil have en politibetjent til stede lige nu. Han slog mig!'

Michael Douglas


Da Michael Douglas kone igen var sikker inde i hotel-lobbyen måtte hendes galante ægtemand derfor ile ud til gruppen igen og finde den fotograf, som var kommet lidt for tæt på skuespillerinden.

Derefter fik han dræber-blikket af Douglas og et par karate-manøvre at føle som hævn før han igen ville slippe fotograf-gruppen.

Han og Zeta-Jones var i England for at skuespillerinden kunne modtage en pris. Om episoden siger Michael Dougla agent, Allen Burry, til ET online.

- Du så selv, hvad der skete. Ud over det, så var rejsen og receptionen fantastisk og en fornøjelse for alle, lød det.

Se videoen herunder: