Det plejer at være de fyre, der ryger hash, kører på en tunet knallert, og som har en plettet straffeatest, man advarer sine døtre imod.

Men ikke hjemme hos Mascha Vang. I hvert fald meldte hun mandag ud på Instagram, at hun vil bruge sit krudt på at holde datteren væk fra en charmetold på tv. Nemlig Rasmus Tantholt.

Snakken om Rasmus Tantholdt som mulig svigersøn kom sig af, at Mascha Vangs datter, Hollie Nolia, havde set et billede af den labre TV 2-korrespondent. Hollie havde fortalt sin mor, at hun synes, Rasmus Tantholdt var pæn. En udtalelse, som i den grad kom bag på kendisbloggeren:

'Hun er FIRE ÅR!!! 4 år!!! Den mand drager jo! Hun kommer aldrig i praktik på TV2', skriver Mascha Vang med et glimt i øjet på sin Instagram.

Mascha Vangs opslag på Instagram mandag aften.
Mascha Vangs opslag på Instagram mandag aften.
Vis mere

Et opslag, som Rasmus Tantholdt og hans nyfundne kærlighed tv-værten Natasja Crone, godt kan se det sjove i. De har i hvert fald begge liket Mascha Vangs opslag på Instagram.

Rasmus Tantholdt stod i lørdags frem på den røde løber sammen med Natasja Crone. De to offentliggjorde, at de nu er et par. Men som Mascha Vang hentyder, er Natasja Crone langt fra den eneste kvinde, som tv-værten har haft fingrene i.

Ind til i sommer dannede Rasmus Tantholdt par med tv-værten Cecilie Bæk. Før hende var det kollegaen Caroline Boserup, som han havde set sig lun på.

Men Rasmus Tantholdt er ikke den eneste, der gang på gang dater kendisser. Mascha Vangs nyeste kærlighed er politikeren Rasmus Jarlov fra Det Konservative Folkeparti. Før ham var det komikeren Andreas Bo, mens faderen til Hollie Nolia er racekøreren Nicolas Kiesa.

Rasmus Tantholdt og Natasja Crone.(Foto: Martin Sylvest/Scanpix 2017)
Rasmus Tantholdt og Natasja Crone.(Foto: Martin Sylvest/Scanpix 2017) Foto: Martin Sylvest
Vis mere

Cecilie Beck med sin daværende mand Rasmus Tantholt (Foto: Torkil Adsersen/Scanpix 2013).
Cecilie Beck med sin daværende mand Rasmus Tantholt (Foto: Torkil Adsersen/Scanpix 2013). Foto: Torkil Adsersen
Vis mere

Caroline Boserup, der tidligere har dannet par med kollegaen Rasmus Tantholdt.
Caroline Boserup, der tidligere har dannet par med kollegaen Rasmus Tantholdt. Foto: Morten Thun
Vis mere

På Bornsholm Folkemøde i 2016 afslørede Mascha Vang, at hun nu kom sammen med den konservative folketingspolitiker, Rasmus Jarlov.
På Bornsholm Folkemøde i 2016 afslørede Mascha Vang, at hun nu kom sammen med den konservative folketingspolitiker, Rasmus Jarlov. Foto: Peter Dahlerup / Danish Beauty A
Vis mere

Andreas Bo og Mascha Vang. De to begyndte at komme sammen i 2014, efter de helt tilfældigt mødtes til en nytårsfest på Skt. Petri Hotel i København.
Andreas Bo og Mascha Vang. De to begyndte at komme sammen i 2014, efter de helt tilfældigt mødtes til en nytårsfest på Skt. Petri Hotel i København. Foto: Jonas Skovbjerg Fogh
Vis mere

Mascha Vang sammen med racekøreren Nicolas Kiesa. De to har sammen datteren Hollie Nolia, der er født den 5. oktober 2012.
Mascha Vang sammen med racekøreren Nicolas Kiesa. De to har sammen datteren Hollie Nolia, der er født den 5. oktober 2012.
Vis mere