Martin Thorborg er typen der ved, hvordan han vil opdrage sine børn. Og de skal i hvert fald ikke opdrages, som de andre børn på Strandvejen.

Det fortæller han i et langt interview med Berlingske.

»Jeg har set, hvor galt det kan gå, så det er vigtigt for mig at kunne sørge for, at mine børn ikke bliver nogle fucked up rige røvhuller,« siger han og fortsætter:

»Jeg har snakket meget med mine børn om, at det kan gå meget galt, hvis man får en lorteopdragelse. Jeg fucking hader rige lortebørn, dovne, små hunde, der ikke vil lave en skid.«

Martin Thorborg til sommerserie om selfmademens og kvinders sociale opstigen, og særligt at deres børn vokser op under helt andre forudsætninger, i andre miljøer med andre værdier og normer end dem, der dannede dem selv og som de måske ser som fundamentet for deres succes.
Martin Thorborg til sommerserie om selfmademens og kvinders sociale opstigen, og særligt at deres børn vokser op under helt andre forudsætninger, i andre miljøer med andre værdier og normer end dem, der dannede dem selv og som de måske ser som fundamentet for deres succes. Foto: Linda Kastrup
Vis mere

Martin Thorborg går ind for, at hans børn skal gå deres egne veje, og ikke bare ‘vente på at arve fra far’.

Han vil gerne have sine børn til at forstå, at penge er noget, man arbejder for – og ikke noget man får af sine forældre.

Martin Thorborg har dog alligevel valgt at placere sine børn i et miljø, hvor mange af de andre børn får lige det, de peger på, mener han.

Det er dog et paradoks at placere dem her, uden at de får noget som helst forklarer han. 'Ellers bliver de freaks'.