Den alternative malaysiske behandler Austin Goh, der i de sidste uger op til Mira Wantings død behandlede hende to gange inden hendes død den 22. december, fortæller hvordan han med energihealing forsøgte at helbrede den 34-årige skuespillerinde for hendes livmoderhalskræft

- Jeg lagde mine hænder på hende og sendte energi ind i hende. Mit job er at hjælpe patienten til at få energi til at kunne overleve kemoens ødelæggelse, siger han til eb.dk.

Det var Mira Wantings agent Lene Seested, der opfordrede hende til at tage kontakt med behandleren, der til daglig bor i London og flyver hele verden rundt for at helbrede folk. Lene Seested har tidligere stiftet bekendtskab med Austin Goh, da han for nogle år siden helbredte en af hendes bekendte.

Som en del af hans behandlingsform rådgiver han om kost og motion, og da han første gang behandlede Mira Wanting seks uger før hendes død, tilberedte han blandt andet et måltid, der skulle styrke hendes immunforsvar. Til eb.dk fortæller han, at hun på det tidspunkt var ved godt mod og kunne spise og gå rundt. Han overvejede at bede hende komme til London for yderligere behandling, men da han besøgte hende anden gang for tre uger siden, kunne han tydeligt se, at hendes tilstand var forværret.

- Men efter jeg så hende, besluttede jeg, at det var alt for sent, siger han.