Den snart 70-årige skuespiller Ole Ernst foretrækker 'brugte bryster' fremfor de kunstige af slagsen, og han er træt af det fokus på udseende og sex, der er alle vegne. Selv er han begyndt at overveje at klippe sine øjenbryn.

- Fra jeg står op om morgenen, til jeg går i seng om aftenen, får jeg smækket bryster, kusse, pik og ditten og datten lige op i snotkassen. Jeg vil ikke finde mig i det! Jeg vil ikke ligge under for det, siger han i et interview med Berlingske Tidende søndag.

Han mener, at det store fokus på udseende presser folk og gør dem forvirrede og følelsesmæssigt fattige.

- Bare tænk på, at tabloidpressen har tjent millioner på i ugevis at have kørt på Anni Fønsby, der ser ud, som om hun er bygget i fremtiden. Det gør hun da. Skulle det være sexet? Kunstige store bryster og alt muligt. Hvad er der nu i vejen med naturligheden? Skønheden ved brugte bryster? spørger skuespilleren, der er aktuel i stykket 'Bygmester Solness' på Det Kongelige Teater.

Selv ser han sig sjældent i spejlet, men når han gør, kan han godt se, at han ser ældre ud.

- Nogle gange tænker jeg også, når jeg kigger på mig selv, at jeg nok må få klippet de øjenbryn. Min datter har engang kunnet trække et af hårene ned til min hage, siger han meget lidt forfængeligt til Berlingske Tidende.