45 år er ingen alder at blive gravid i.

Det er den populære og altid smilende DR-vært Anne Glad nok enig i. Hun venter sit første barn med sin 13 år yngre kæreste, musikeren Kim Wagner, og nu afslører hun kønnet på barnet.

»Vi får en lille dreng. Han sparker på livet løs hver eneste dag, og det er så hyggeligt at kunne mærke,« fortæller Anne Glad til Billed-Bladet, der samtidig erkender, at den kommende forælderrolle stadig er en smule abstrakt for hende.

Anne Glad, der er kendt fra livsstilsprogrammet på DR1, ’Kender du typen?’, mødte sin unge kæreste forrige år. Børn har aldrig stået øverst på hendes ønskeseddel, og hun har da heller ikke lagt skjult på, at graviditeten ikke har været planlagt.

»Det med børn har aldrig været en stor drøm for mig, men så forelskede jeg mig i en mand, der drømte om det, og så tager livet nogle gange en overraskende drejning, har hun tidligere fortalt til eb.dk.

Går alt efter planen bliver Anne Glad mor til den lille dreng til efteråret.

Anne Glad var lige kommet ud af et ni år langt forhold, da hun mødte Kim Wagner på en bænk i Botanisk Have i København. Kim Wagner havde misset sit tog og havde derfor besluttet sig for at få tiden til at gå med en tur i Botanisk Have. Her mødte han Anne Glad, der sad på en bænk ved siden af ham.

De to sagde ikke noget til hinanden i haven, og først da Kim Wagner sad i det næste tog, skrev han en mail til DR-eksperten, hvor han inviterede hende på date. Den invitation kunne Anne Glad ikke stå for.

»Det var modigt, syntes jeg. Og endda var det en velskrevet, begavet og sjov mail. Så for en gangs skyld svarede jeg og skrev, at jeg gerne ville drikke kaffe med ham. Og så klikkede vi bare sammen, da vi mødtes,« har hun fortalt til ugebladet SØNDAG.

Ifølge Anne Glad har parret besluttet at dele den kommende barsel imellem sig.