Selvom det skandaleramte par har svoret, at de aldrig vil sove under samme tag igen, så tjekkede de i går begge ind på det luksuriøse femstjernede hotel May Fair i den centrale del af London

Katie Price, bedre kendt som Jordan, har indtaget hotellets penthouse, og eksmanden Peter Andre får sin skønhedssøvn i et værelse bare et par etager nedenunder.

Ifølge den britiske avis Daily Star bor Jordan på hotellet for at få ordnet hår ogmakeup af hendes nære ven Gary Cockerill, hvorimod Peter Andre er i byen sammen med sin manager Nicola for at arbejde.  

- Først kom Jordan svansende ind. Få øjeblikke senere ankom Peter sammen med sin manager Nicola og gik direkte op til sit værelse. Vi troede alle, at de i al hemmelighed er ved at finde sammen igen. Hvordan er det muligt, at de ender med at vælge det samme hotel i en by af den størrelse? Det virkede bare for usandsynligt til at være et tilfælde, siger en kilde, der så dem begge ankomme til hotellet.

En kilde tæt på Peter Andre fortæller, at det ikke er første gang, det sker. Derfor er det klart, at folk konkluderer, at det tidligere par gerne vil se hinanden.

Om det er tilfældet vides ikke. Men helt sikkert er det, at Jordan ofte bor på hotellet for at gøre sig klar til sit næste fotoshoot, og at Peter Andre rent faktisk er ambassadør for hotellet og derfor har boet der mange gange.