Gritta Mortensen ønsker datteren Gitte og dansktop-stjernen al mulig lykke. Men hun er ikke fan af Kandis.

Gritta Mortensen, ny svigermor til Kandis-forsangeren og dansktop-stjernen Johnny Hansen, ønsker datteren Gitte og hendes landskendte kæreste fra Hurup i Thy al mulig held og lykke.

Men ellers mener hun ikke, der er nogen særlig grund til at lave mere ståhej ud af, af hendes 38-årige datter fra Nørre Aaby på Vestfyn har fundet sammen med Kandis-Johnny.

- Jeg tror da, det er dejligt for Gitte, og jeg ønsker dem begge alt det bedste og held og lykke til dem. Men jeg synes, de skal have ro. Der er en forfærdelig masse hurlumhej omkring det i medierne lige nu, og det forstår jeg ærlig talt ikke, bare fordi de er blevet kærester, siger Gritta Mortensen til B.T.

Johnny Hansens svigermor, som bor i Fredericia, virker ellers selv til at tage al virakken i disse dage med ophøjet ro og samtidig med en vis distance til det hele.

- Det er blevet fremstillet som om, at jeg er glødende Kandis-fan. Det er jeg ikke - jeg er ikke Kandis-fan. Jeg har været til koncert med dem, og jeg kan godt lide deres musik, men derfra og så til at sige, at jeg er inkarneret fan, der er godt nok langt, fastslår Gritta Mortensen.

Mødtes til koncert

Hun har ikke som sådan fejret, at hendes datter nu fletter fingre med en af dansktoppens mest feterede musikere.

Heller ikke selv om det - i al fald indirekte - var hende selv, som førte Gitte Mortensen sammen med den 44-årige Kandis-forsanger Johnny Hansen, idet hun tog datteren med, da Kandis spillede en koncert på Fyn i efteråret.

I forbindelse med koncerten fik Gitte Mortensen og Johnny Hansen kontakt, og siden da er de blevet så sikre på hinanden og deres fælles kemi og kærlighed, at de mandag via Johnny Hansens pladeselskab valgte at stå frem offentligt som kærestepar.

jahh@bt.dk/lij@bt.dk