1.200 mennesker var taget til teatret Bremen i København i går, lørdag, for at se komikeren Geo fortælle hudløst og humoristisk om sin kræftsygdom i showet 'Kemo og Comedy'.

Men det var desværre ikke alle, der var kommet for at grine og have det rart, fortæller komikeren på sin twitter-profil.

Her takker han alle, der kom til det ekstremt personlige show, og forklarer, at et mærkværdigt optrin under aftenen første show af to desværre ikke var for sjov:

- Mange tror, at 'stuntet', hvor min far blev smidt ud fra salen, og politiet kom til 16-showet, var for sjov. Det var det desværre ikke. Han har et polititilhold mod at kontakte mig. Så desværre var det alt for real, skriver Geo til alle sine følgere på det sociale medie.

Han uddyber optrinnet på sin fanside på Facebook:

- Desværre støjede det (en del), at min far, som har et polititilhold mod at kontakte mig, sad på 2. række kl. 16 og begyndte at råbe, at han var træt af at høre på mig. Det var (desværre) ikke en del af showet, som mange troede - og det var det heller ikke, da han blev ført ud af salen og holdt fast til politiet kom.

Geo har tidligere fortalt om det anstrengte forhold til faderen, som i efterhånden mange år har haft et polititilhold mod at nærme sig sin egen søn og dennes familie.

Bl.a har han fortalt om en særlig nederdrægtig hilsen fra faderen: Geo, der til daglig hedder Christian Geo Heltboe, fik i 2011 konstateret testikelkræft og seks måneder senere spredning til lungen hvorefter den stod på kemoterapi, og hvad dertil følger af elendighed.

Det vakte tilsyneladende ingen medlidenhed fra faderen, der trodsede polititilholdet og afleverede en pose i Geos postkasse. Den indeholdt otte siders avisudklip, der alle handlede om Geo og hans kræftsygdom.

Udenpå posen havde faderen skrevet: 'Nu står du i lort til halsen. Det er du selv skyld i… Hilsen far'

I et interview til BT fortalte han for en uge siden om kampen mod sin far:

- Det var ret stressende. Jeg måtte udskyde min første operation for at stå i retten mod min far. 12 timer før min anden operation måtte jeg i retten igen. Man ligger i kemo og læser kommentarer fra min far, hvor han fryder sig over min sygdom. Kommentarer som han afleverede personligt, sagde Geo, som BT mødte i anledning af showet ’Kemo & Comedy’.

- Da jeg blev erklæret rask for halvandet år siden, fik jeg endnu en stævning. Min far havde forfalsket min identitet og købt en lejlighed på Vesterbro, så jeg stod som ejer. Han var så blevet smidt ud, fordi han ikke havde betalt. Så måtte jeg i retten igen. Jeg kan ikke stille en diagnose på, hvad der er galt med ham, lød det fra Geo.

Komikeren understreger, at lørdagen, trods faderens svinestreg, var en helt særlig positiv oplevelse:

- Tusind tak til alle jer, der kom og støttede mig i Bremen i går. Det var uden tvivl den største comedy-oplevelse, jeg har haft, siden jeg startede i 96. Aldrig har jeg mærket så megen love. Tak tak og mere tak, skriver han på Facebook.

'Kemo og Comedy' blev opført første og sidste gang lørdag.

.

.