Kærligheden mellem skuespiller-parret Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas er sat på pause på ubestemt tid, skriver det amerikanske medie People Magazine.

Det amerikanske blad har således været i kontakt med en kilde tæt på parret, der bekræfter, at "de tager en pause".

Der har været spekuleret længe i, om parret var ved at splitte op, da de ikke er blevet set sammen siden 22. april i år til et prisuddelingsshow i New York.

Det celebre par, der blev gift ved et ekstravagant bryllup i New York 2001, har ikke ansøgt om skilsmisse eller separation, men er altså blevet enige om, at det er bedst at gå hvert til sit.

Ægteskabet har også været præget af flere problemer de seneste år. Først blev Michael Douglas, kendt fra 'Wall Street'-filmene ramt af kræft i halsen, hvilket tærede hårdt på stjernen og krævede en længerevarende hospitalsindlæggelse.

Catherine Zeta-Jones, som blandt andet har spillet hovedrollen i 'Lokkeduen' har derudover haft et skrantende helbred psykisk. Hun lod sig derfor indlægge på en psykiatrisk afdeling tidligere i år. Her modtog hun ’forebyggende’ behandling på et center for at hjælpe hende med en sygdom, som kan skabe store humørsvingninger.