Tv-stjernen kæmper med vægten

Da Cecilie Frøkjær ventede sit første barn, tog hun 35 kilo på. Alle fortalte, at de ville stryge af hende igen, så snart hun begyndte at amme. Men det skete ikke.

- Det havde sikkert været tilfældet, hvis jeg havde spist en almindelig sund kost. Men jeg drak halvanden liter saftevand hver dag – for jeg havde også hørt noget om, at man skulle have rigeligt med sukker, når man skulle producere mælk, fortæller tv-værten til BT Weekend.

Cecilie Frøkjær brugte graviditetsbukser med elastik og opdagede ikke, at tøjet strammede mere end det skulle. Det betød, at det var en meget rundere tv-vært, der efter endt barsel vendte tilbage til skærmen. Og de op imod 15 ekstra kilo gjorde hende træt og trist over sit udseende.

- Når jeg skulle stå og finde tøj i omklædningsrummet, blev jeg simpelthen så ked af det. Det eneste, det gik ud på, var at finde noget, der kunne camouflere og dække mine ekstra kilo, siger tv-værten, der altid har kæmpet med lavt stofskifte og stor appetit.

Den i dag så slanke værtinde kom først tilbage til sin gamle figur, da en kollega foreslog en diætist på firmaets regning. Diætisten hjalp hende med at bryde vanerne, og da hun tre år senere fødte sin datter, tog hun kun halvt så meget på og havde nemmere ved at smide kiloene igen bagefter.

Læs hele interviewet med Cecilie Frøkjær i BT Weekend i dag