Kort før jul blev Simon Monjacks kun 32-årige kone Brittany Murphy revet fra ham. Han er så knust af sorg, at han ind imellem overvejer at tage livet af sig selv, fortæller hans mor.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Hver dag er en kamp for Simon Munjack, der mistede sin kone, den 32-årige skuespiller Brittany Murphy, den 20. december. Den tidligere Clueless-stjerne døde pludselig af et hjertestop. Parret blev gift i 2007.

Simon Monjacks mor, Linda, fortæller til people.com, at hendes søn ofte bryder sammen i gråd.

- Simon opfører sig præcis, som man kan forvente af en, der lige har mistet den kvinde, han elsker. Nogle dage ønsker han bare at tage livet af sig selv, andre dage går det bedre. Han er meget oprørt. Jeg snakker med ham hver dag, og han græder meget ofte, fortæller hun.

I starten ville Simon ikke tillade, at der blev foretaget en obduktion af Brittany Murphy. Ifølge moderen skyldes det, at hendes søn simpelthen ikke kunne klare tanken om, at hans elskede kone skulle skæres i.

- Han ville ikke have, at der blev foretaget en obduktion af samme grund, som alle andre ikke ønsker, at deres nærmeste og mest elskede pårørende skal skæres i. Men han indså ret hurtigt, at han blev nødt til at acceptere, at det skete, forklarer moderen.

Brittany Murphy blev begravet juleaften.