Anni og Erik skal skilles efter lidt over tre års ægteskab
Anni og Erik skal skilles efter lidt over tre års ægteskab Foto: KANAL 4

Det har været rigtig svært for Anni Fønsby, der har skiftet navn til Brinch, at hun skal skilles fra sin mand Erik Damgaard, efter de to blev gift i februar 2009

En af Annis veninder, April Chris, der er tidligere leder af herberget 'En varm seng', ser dog alligevel positivt på den største ting, som Erik har givet Anni i deres forhold.

- Som Anni og jeg talte om i går, så har Anni fået den allerbedste gave, Erik kunne give hende, nemlig Victoria, siger April Chris til bt.dk med henvisning til parrets 2-årige datter.

Anni fra fængslet: 'Jeg er sønderknust'

Anni og Erik blev kendt fra reality-serien 'Anni og Erik goes to Hollywood', der kørte på Kanal 4. Efter programmet har parret været ofre for en sand mediestorm, og det kan ifølge April Chris have haft betydning for, at det nu er endt med, at de to skal skilles.

- Anni og Erik har været meget i gennem sammen, og det er sket i fuld offentlighed. Dette pres er nærmest ubærligt, selv for den mest mediehærdede person. Derfor var dette brud næsten forudsigeligt. Erik kunne ikke holde til det pres, de begge har været igennem, og har derfor valgt, som han har gjort, siger April Chris.

Erik og Anni

April Chris fortæller også, at selvom bruddet kom som et chok for Anni, så er det måske alligevel er det rigtige.

- Anni er en kær veninde, og derfor vil jeg også stå ved hendes side. Selv om dette brud er et chok for Anni, hvilket alle brud er for stort set alle par, både for kendte såvel som ukendte, så er den største gave, man kan give til den, man elsker, at sætte dem fri, når tingene tårner sig op, og den anden ikke kan overskue de løfter, man gav sin elskede. Det er så det, der er sket nu, siger April Chris.

Anni Fønsby afsoner i øjeblikket en dom for rufferi på en pension i Nordsjælland, hvor hun og datteren Victoria bor.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.