Britisk politi siger nu, at Amy Winehouse måske lå død i seks timer før hun blev fundet i sin seng i hjemmet i London. En forklaring der står i skarp kontrast med tidligere udtalelser fra venner.

Den sidste den 27-årige sangerinde talte med var en sikkerhedsvagt klokken 10.00 om morgenen lørdag. Seks timer senere, klokken 16.00, bliver hun fundet død i sin seng af vagten.

Politiet fortæller, at der ingen rusmidler blev fundet i hjemmet efter en gennemsøgning.

Det skriver thesun.co.uk.

Denne forklaring fra politiet står i skarp kontrast med tidligere forklaringer af hændelsesforløbet. LÆS OGSÅ: Ifølge . Og selvom hendes venner straks ydede førstehjælp og ringede efter en ambulance, stod den 27-årige sangerindes liv ikke til at redde. LÆS OGSÅ:

Men dette hændelsesforløb ser nu ud til at være forkert.

Amy Winehouses familie benægtede også i går, at hun skulle have købt en stor mængde stoffer fredag aften. 'Det er noget være vrøvl,' var beskeden.

Sangerinden var hos sin læge fredag aften for at blive undersøgt. Hun gik regelmæssigt til lægen for at blive undersøgt, fordi alkohol og stoffer havde gjort hende så skrøbelig.

En kilde siger til The Sun:

- Lægen var tilfreds med hendes tilstand. Da han forlod hende fredag aften, var han ikke bekymret for hendes helbred. Under 24 timer senere blev hun fundet død, siger kilden.

Hendes ven og pr-ansvarlige, Chris Goodman, siger, at hun var alene hjemme og ikke festede med andre.

- Amy var alene hjemme ud over en sikkerhedsvagt, vi havde hyret til at passe på hende i de seneste år. Hun var på sit værelse efter at have sagt, at hun havde brug for noget søvn. Da han gik ind for at vække hende, opdagede han, at hun ikke trak vejret, siger han til The Sun og tilføjer.

- Hun døde alene i sin seng.

Ambulancereddere på stedet mente, hun havde været død i 'mindst flere timer'.

- Dødsstivheden var begyndt, hvilket indikerer, at hun muligvis havde været død i over seks timer, siger en kilde til The Sun.

Han tilføjer:

- Der var ingen tomme flasker, sprøjter, crack-piber eller noget af den slags på stedet. Det menes heller ikke, at hun har kastet op.

Politiet har endnu ikke fastslået dødsårsagen.