Striden i familien Fetterlein er slået ud i lys lue, efter Frederik Fetterlein har beskrevet, hvordan hans fars alkoholforbrug har præget hans opvækst og voksenliv.

Frederik Fetterleins portrætbog, »Forført af livet« splitter hans familie i atomer. Forældrene er rasende over ex-tennisstjernes åbenhjertige beretning om .

- Jeg kender ikke min søn mere. Sådan er det bare. Han udstiller sin familie. Og det halve er løgn, siger Birgit Fetterlein til B.T.

Så hård er dommen over Frederik Fetterleins nye bog fra hans mor. I den fortæller han om, hvordan han er vokset op med en far, der drak så meget, at Fetterlein ikke turde tage sine venner med hjem efter skole. Og hvordan faderens druk har været årsag til svigt, som Fetterlein som voksen har dulmet med hundredvis af damer, løgnehistorier og dyre vaner.

LÆS OGSÅ:

SE BILLEDERNE: Fetterleins mange smukke kvinder

LÆS OGSÅ:

Fetterleins far er også ked af og skuffet over sønnens skriverier.

- Det er hårdt og uretfærdigt. Men sådan er det. Han kan være lidt en lystløgner til tider, siger Ole Fetterlein.

Læs meget mere i B.T. i dag om striden i familien Fetterlein og om hvordan Frederik Fetterlein formøblede sine mange penge.DEBAT: Hvad synes du om, at Frederik Fetterlein kommer med så mange afsløringer om sin familie? Er det modigt, eller går han over stregen?

Deltag i debatten herunder. De bedste indlæg bliver bragt i B.T.