Foto: Andreas Beck

Danmark blev en Price rigere, da James Price lørdag sagde ja til kæresten Annette Larsen. Bruden ankom lidt før klokken 16 til kirken i cremehvid blondekjole. Inden da hastede flere pels-klædte gæster til kirken, der også trak flere forbipasserende på Strøget til 'globryllup' uden for kirken.

Kapelmester, tv-kok og ophavsmanden til ‘Spise med Price’  blev lørdag gift i Trinitatis Kirken i det indre København..

Med sin sans for timing, annoncerede James Price brylluppet på lillebroderen James Price bryllupsdag fire måneder tidligere. Og her luftede James Prices kommende hustru også, at hun - hvis hun fik lov - ville kaste sig Larsen bort for Price.

Friede på Maldiverne

Mens Adam Price friede i sne til den grafiske designer Mischa Jemer i sne, valgte hans storebror et varmere alternativ. Han friede i vinterferien på Maldiverne, på stranden og på intet ringere end Valentinsdag.

- Vi havde da snakket om det, men jeg havde ikke forestillet mig, at det ville ske dér. Det var meget romantisk med Valentinsmiddag på stranden og det hele, men det var skam forberedt, for han havde ringen med, som heldigvis ikke var gået tabt i bagagen, sagde Annette grinende under sin svogers bryllup tidligere på året.

Parret flyttede sammen i sommeren 2009 og har siden nydt hinandens selskab i et hus i Gentofte. Anette Larsen, der er marketing- og pressechef for Scandic-hotellerne,stod hvid brud i Trinitatis Kirke ved Rundetårn i det centrale København. Det var første gang hun gav sit ja, mens James Price har prøvet lykken tidligere med skuespilleren Kirsten Price, som han blev skilt fra efter 19 års samliv i 2008. Sammen har de sønnen Julius på 18, der også var med ved lørdagens fest.

- Jeg har ingen børn, men så er det jo dejligt, at vi har ham her, sagde Annette Larsen tidligere på året med henvisning til James' søn.

En glad Adam

Det var en glad Adam Price, som bt.dk mødte efter vielsen.

- Den sad lige i skabet. Der var ingen kiks, de svarede ja på de rigtige tidspunkter, højt og tydeligt sagde han. Han ville dog ikke ud med, hvad han havde givet broderen i gave.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.