»Godt for ham. Drømme kan virkelig gå i opfyldelse.«

Det er blot en af de mange kommentarer, der er væltet ind på de sociale medier, siden kameraer for nylig fangede musikeren Harry Styles og modellen Emily Ratajkowski i hed omfavnelse på gaden.

Klippet er nemlig ikke det eneste, der er begyndt at florere.

I kølvandet på det meget omtalte kys har et ældre interview med Harry Styles fra de gode gamle One Direction-dage nemlig også fået nyt liv.

Her bliver det hedengangne boyband interviewet i et mexicansk tv-program, hvor værten gerne vil høre til de daværende fire sangeres 'kendiscrush'.

Niall Horan, Liam Payne og Louis Tomlinson er tilbageholdende med at svare. Men den dengang 21-årige Harry Styles ville gerne indrømme, at han er tiltrukket af … tadaaa … Emily Ratajkowski – omend han kæmper med at udtale hendes specielle efternavn.

Hverken den i dag 29-årige sanger eller den 31-årige model har kommenteret kyssevideoen, men den efterlader ikke nogen tvivl om, at han fik, hvad han drømte om under det otte år gamle interview.

»Harry Styles manifesterede det kys,« skriver podcastværten Amanda Hirsch, der har delt den gamle video på sin Instagram-profil.

Harry Styles er lige nu på turné i Japan, og det er her, Daily Mail for nylig fangede parret i at kysse.

Sidste sommer søgte Emily Ratajkowski om skilsmisse fra sin mand, Sebastian Bear-McClard, som hun har sønnen Apollo Bear med.

Siden bruddet er hun blevet kædet sammen med både den 59-årige skuespiller Brad Pitt, den 29-årige komiker Pete Davidson og så sent som i februar den 39-årige komiker Eric André.

Harry Styles har i et par år dannet par med den 39-årige instruktør og skuespiller Oliva Wilde, men parret brød forbindelsen i november sidste år.