De mødte hinanden og blev stormende forelskede. Derfor blev supermodellen hurtigt gift med den 16 år ældre skuespiller i Las Vegas i 1991. 

Men lykken varede kort. Cindy Crawford og Richard Gere nåde ikke at være gift i mange år, før de valgte at lade sig skille. Nu løfter den ikoniske model sløret for, hvad det var for et ægteskab.

Det skriver The Independent. 

Knap 30 år efter bruddet fortæller supermodellen nu, i en ny dokumentarserie på Apple TV+ ved navn 'Supermodellerne,' hvordan det reelt var at være 22, gift og forelsket. 

»I begyndelsen af et forhold, som en ung kvinde, er du villig til at ændre dig efter, hvem du er forelsket i. Kan du godt lide baseball? Jeg kan godt lide baseball. Du er virkelig glad for tibetansk buddhisme? Det kunne jeg også godt være,« fortæller hun ifølge mediet i dokumentarserien. 

Forelskelsen varede dog ikke evigt. Efter fire år blev de nemlig skilt. 

Skuespiller Richard Gere, Dalai Lama og supermodel Cindy Crawford til en vedgørenhedsmildag i 1993.
Skuespiller Richard Gere, Dalai Lama og supermodel Cindy Crawford til en vedgørenhedsmildag i 1993. Foto: Reed Saxon/AP/Ritzau Scanpix
Vis mere

»Jeg tror, at jeg var mere villig som 22-årig til bare at følge med. Men så begynder tankerne 'men, jeg har jo ikke lyst til bare at følge efter. Nogle gange vil jeg gerne gå forrest, og andre gange vil jeg gerne gå ved siden af',« siger hun ifølge mediet i dokumentarserien. 

Parret blev skilt i 1995. Efter deres brud har Crawford og Gere begge haft succes både i deres karriere og forhold. 

Cindy Crawford blev gift med forretningsmanden Rande Gerber i 1998. De har sammen to børn Presley på 24 og Kaia på 22. 

Richard Gere blev efterfølgende gift og skilt fra Carey Lowell. I dag er han gift med Alejandra Silva. Han har i alt tre børn.