Karin Mortensen skælder højlydt ud på Dansk Håndbold Forbund blot to dage før EM på hjemmebane.

Årets store danske håndboldfest står for døren. Tirsdag spiller de danske kvinder første EM-kamp på hjemmebane, når de i Aalborg løber på banen mod Serbien.

De glæder sig, men alt er langt fra fryd og gammen i den danske lejr. Den rutinerede målvogter Karin Mortensen er ikke bleg for at skose Dansk Håndbold Forbund (DHF) var slet og ret at være for dårlige og passive i forhold til at sælge og promovere de danske håndboldkvinder. En kritik, målvogteren også fremførte for et år siden. Problemet er bare, at DHF i målvogterens øjne svigter - intet er blevet bedre siden sidste år.

- Jeg synes godt, DHF kunne have gjort noget mere, og det er ikke fordi, vi spillere ikke har opfordret til det. I foråret satte vi landsholdsspillere os sammen på et møde og fandt ud af, hvilket ting vi ville opfordre forbundet til at bruge os til. Bagefter afleverede vi to A4-ark med gode idéer til forbundet, siger Karin Mortensen til Jyllands-Posten.

- DHF har ikke reageret på et eneste forslag. Det er skuffende og ærgerligt, tilføjer hun og både ærgrer og undrer sig over, at hun i sine mange år på topplan ikke en eneste gang er blevet kontaktet af DHF omkring et firma eller en kontakt, der ville lave noget med hende.

DHF-direktør Morten Stig Christensens svar på kritikken er, at der "også skal være nogle, som skal spille med."

- Vi er nødt til at være realistiske. Tingene kommer ikke af sig selv længere, som de gjorde for nogle år siden, siger han til avisen.