Canadieren Nicholas Latifi var en af de store hovedroller i det vanvittige drama, der udspillede sig til det afsluttende Formel 1-løb i Abu Dhabi.

Med fem omgange igen kørte Latifi ind i en mur, hvilket neutraliserede løbet i flere omgange og gjorde, at Max Verstappen kom op på Lewis Hamilton, som var højest afgørende for, at Verstappen endte med at vinde løbet og titlen som verdensmester.

Nu fortæller Latifi, at han efterfølgende har modtaget dødstrusler og været udsat for misbrug.

Det gør han i et langt opslag på sin egen hjemmeside.

Nicholas Latifi under løbet i Abu Dhabi.
Nicholas Latifi under løbet i Abu Dhabi. Foto: HAMAD I MOHAMMED
Vis mere

»Så snart det ternede flag faldt, vidste jeg, hvordan tingene sandsynligvis ville udspille sig på de sociale medier,« starter han opslaget ud med.

»Det faktum, at jeg følte, det ville være bedst, hvis jeg slettede Instagram og Twitter på min telefon i et par dage siger alt, om hvor grusom onlineverdenen kan være.«

Han skriver derefter, at det ikke har overrasket, at der har været had og hårdt sprogbrug, men det samtidig har gjort ham trist.

»Jeg vil samtidig skrive, at jeg er overrasket over, hvor hård tonen, hadet og misbruget har været. Jeg er ligeledes overrasket over de konkrete dødstrusler, jeg har modtaget,« tilføjer Latifi.

Sidst skriver den canadiske racerkører, at han er taknemmelig over de mange støttende beskeder, der også er kommet i forbindelse med styrtet sidste søndag.

Andre læser også