Liverpool vandt lørdagens tidlige Premier League-kamp, da Sunderland blev besejret 1-0 i en uskøn fodboldkamp.

Liverpool begyndte som lyn og torden, og allerede efter to minutter burde dommer Craig Pawson have dømt straffespark, da Lazar Markovic blev nedlagt i feltet. Trods store Liverpool-protester forblev Pawsons fløjte dog tavs, og dermed undgik Sunderland mareridtsstarten. Dog kun for en stund, for få minutter senere var den gal igen i Sunderlands forsvar.

Og igen var det Lazar Markovic, der var på spil. Med et løb på over 60 meter skar han igennem Sunderlands banehalvdel. Hjemmeholdets spillere kunne blot agerer træningskegler, og så kunne Markovic på forarbejde af Steven Gerrard og Fabio Borini sende bolden mellem benene på Costel Pantilimon. 1-0 til Liverpool allerede efter otte minutter.

Sunderland-spillerne havde mere end svært ved at finde hinanden og spillede sig ikke til en reel chance i løbet af første halvleg. I stedet var det Lazar Markovic, der igen viste prøver på sin kunnen. Efter en halv time spil kanonerede han et karatespark afsted mod Sunderlands mål. Pantilimon havde ingen chance for at nå afslutningen, der uheldigvis for Markovic ramte overlæggeren. Derfor kunne Liverpool blot gå til pause med en 1-0 føring.

Anden halvleg startede lige så miserabelt, som tilfældet var i første halvleg for Sunderland. Blot fire minutter efter pausen modtog Liam Bridcutt sit andet gule kort, og derfor skulle Sunderland spille 10 mod elleve i det meste af halvlegen.

Så så det for alvor svært ud for Sunderland, der dog alligevel formåede at presse Liverpool. Og blot fire minutter efter udvisningen var det tæt på for Adam Johnson, der med en drilsk afslutning snød Mignolet i Liverpool-målet. Men ligesom tilfældet var for Markovic i første halvleg, måtte Johnson se sin afslutning tage overlæggeren. Det var dog i den grad et opråb til Liverpool om, at Sunderland stadig var med.

Resten af halvlegen bølgede frem og tilbage uden de helt store chancer, og da Sunderland fik et hjørnespark i kampens overtid, blev Costel Pantilimon dirigeret med op i Liverpools felt. Den tårnhøje målmand kunne dog ikke komme frem til bolden, og dermed endte det med en 1-0 sejre til Liverpool.