Når italieneren Antonio Conte overtager trænergerningen i Chelsea til sommer, vil han efter alt at dømme forsøge at hente en række nye spillere til klubben.

Mandag blev det offentliggjort, at 46-årige Antonio Conte skal være manden, der atter skal bringe Chelsea frem mod titler og succes. Italieneren vil efter sommerens EM-slutrunde påbegynde sin treårige kontrakt med klubben.

Og man kan allerede nu godt forberede sig på, at der vil ske en mindre udrensning i London-klubben fra Stamford Bridge.

Flere interessante navne bliver nævnt på rygtebørsen som kommende Chelsea-spillere, og engelske Daily Mail er én af de aviser, der spekulerer i transferrygter.

Først og fremmest skal Antonio Conte være interesseret i at hente belgieren Radja Nainggolan i Roma. Den 27-årige midtbanespiller er tiltænkt som en aggressiv forstærkning af midtbanen.

Den kommende Chelsea-manager skal angiveligt også være interesseret i at hente Paris Saint-Germain-angriberen Edinson Cavani og/eller Gonzalo Higuain fra Napoli. Det vil dog blive en dyr omgang, eftersom Chelsea ikke har udsigt til at spille i Champions League i mindst ét år. Og det faktum kan være afskrækkende for de to stjerner.

Antonio Conte skal angiveligt være interesseret i at hente Edinson Cavani til Chelsea.
Antonio Conte skal angiveligt være interesseret i at hente Edinson Cavani til Chelsea. Foto: ANDRES STAPFF
Vis mere

Romelu Lukaku har flere gange været rygtet til Chelsea, og han står på Daily Mails liste over spillere, som Antonio Conte skal være interesseret i. Den 22-årige belgier blev i 2014 solgt fra netop Chelsea til Everton for 28 millioner pund (godt 260 millioner kroner).

Det forventes, at minimum én forsvarer skal hentes til klubben, og her skal den italienske manager være lun på sin navnebror, 23-årige Antonio Rudiger, der er lånt ud til Roma fra Stuttgart.

Ifølge The Guardian vil chancen for at se Edinson Cavani i Chelsea være større, hvis Zlatan Ibrahimovic bliver i Paris Saint-Germain. Den uruguaynske angriber har haft svært ved at få spilletid og har stået i skyggen af den svenske stjerne i denne sæson i Paris.

The Guardian nævner også forsvarsspillerne Leonardo Bonucci (Juventus), Kostas Manolas (Olympiakos), Kalidou Koulibaly (Napoli) som mulige forstærkninger til de bageste rækker i Chelsea.