Emmanuel Adebayor mener, at fansene på White Hart Lane får spillerne til at føle sig udstødte, og det er kommet så vidt, at spillerne ikke længere vil have bolden.

Tottenham har tabt fire af holdets seneste fem hjemmekampe, og i et åbenhjertigt interview fortæller Adebayor, at det ikke længere er sjovt at spille for Tottenham.

- Det er hårde vilkår, når du som spiller ved, at første gang du laver en fejl, får du fansene på nakken. Når du spiller på hjemmebane, ønsker du støtte fra fansene, men lige nu er det næsten som at være til en familiefest, hvor du ikke er velkommen, siger Emmanuel Adebayor til Telegraph.

- Som det er nu ved jeg ikke, om det er bedst at spille på ude- eller hjemmebane. Jeg sad på bænken i den seneste hjemmekamp mod Stoke, og derfra så det ud til, at ingen ville have bolden. For at være ærlig så tror jeg, at mange spillere finder det svært at trække i hjemmebanetrøjen for tiden.

Adebayor ved godt, at ansvaret i sidste ende ligger hos spillerne, men han kan ikke umiddelbart se, hvad holdet mangler for at vende den dårlige stime. Han ved dog godt, hvad løsningen ikke er.

- I fodbold glemmer folk hurtigt, hvad du tidligere har udrettet. Men hvis fansene i stedet for at buhe begyndte at støtte os, så ville det måske gavne præstationerne. Jeg kan ikke sætte en finger på, hvad vi mangler, men nogle af problemerne skyldes dårlig selvtillid.