Real Madrid vandt underholdende og medrivende kamp mod by-rivalerne fra Atletico Madrid.

Der var dømt god fodbold og masser af chancer da de to store Madrid-klubber tørnede sammen i den spanske pokalturnering.

Real Madrid startede bedst, men alligevel var det Atletico Madrid, der først kom på tavlen. Sergio Agüero afsluttede og returen røg ud til Diego Forlan, der bragte gæsterne foran. Men bare seks minutter senere headede Sergio Ramos udligningen hjem. Resten af halvlegen var et stormløb mod Atleticos mål, der skulle være glade for at have en storspillende David de Gea mellem stængerne.

I anden halvleg fortsatte Real Madrid, men faktisk var Atletico tættest på, da Forlan efter et kvarter bankede bolden på stolpen. Bare et minut senere bankede Ronaldo bolden i kassen til en fortjent 2-1 føring efter en sukkerbold fra Mesut Özil, der selv lukkede og slukkede i det 89. minut, da tyskeren bragte Real foran med 3-1.

Den stilling holdt kampen ud og Real Madrid har dermed et udmærket udgangspunkt før returkampen i næste uge.