Efter en 2-0-sejr i Randers kan FC København blive dansk mester mandag aften, hvis FCM ikke slår Silkeborg IF.

FC København er millimeter fra klubbens 14. mesterskab, efter at holdet søndag besejrede Randers FC på udebane med 2-0 i næstsidste runde af Superligaen.

Angriberne Khouma Babacar og Hakon Haraldsson stod for en scoring hver, men den helt store helt for førerholdet blev målmand Kamil Grabara, der på fornem vis reddede et straffespark i midten af anden halvleg.

Med sejren in mente mangler FCK nu kun et point for at sikre sig titlen, men triumfen kan allerede fejres mandag aften, hvis FC Midtjylland smider point mod Silkeborg IF.

Hvis FCM vinder, kan FCK i stedet selv afgøre det, når AaB kommer på besøg i Parken næste søndag. FCK har desuden en markant bedre målscore.

Kronjyderne, der var uden cheftræner Thomas Thomasberg, forbliver omvendt på femtepladsen med to point op til AaB.

Hjemmeholdet startede kampen klart bedst med tre store chancer inden for det første kvarter, mens FCK omvendt kæmpede med at finde takterne.

Udeholdet kom bedre med i spillet, som tiden skred frem, og lykkedes ligeledes med at kombinere sig frem til tre gode muligheder, men Randers-målmand Patrik Carlgren leverede flere imponerende redninger.

Efter en times spil fik FCK endelig hul på bylden, da Hakon Haraldsson på imponerende vis sparkede bolden helt op i krogen fra kanten af feltet.

Med 20 minutter igen fik hjemmeholdets Stephen Odey en gylden mulighed for at udligne på straffespark.

FCK-keeper Kamil Grabara demonstrerede dog overskud på stregen og holdt angriberen fra at score.

I dommerens tillægstid cementerede udeholdets Khouma Babacar sejren med en scoring til slutresultatet 2-0.