Med et mål i overtiden sikrede Portugal sig uafgjort 3-3 ude mod Israel, og har stadig chancen for at hente en VM-billet.

Det er ikke kun Danmark, der har kniven for struben i VM-kvalifikationen. I gruppe F er Portugal i problemer, hvor de ligger treer efter Rusland på førstepladsen og Israel på andenpladsen. Og de var lige ved at komme i endnu større problemer fredag eftermiddag, hvor var bagud med 1-3 med tyve minutter igen.

Men til allersidst holdte Fabio Coenträo dog Portugal inde i kampen om VM-billetterne med en scoring i tredje minuts overtid til 3-3.

Dermed er Portugal på otte point og holdt med et point snor i Israel, der er tre point foran. På førstepladsen er Rusland stukket af sted med 12 point, og de kan udbygge forspringet endnu mere, når de lørdag eftermiddag møder Nordirland i Belfast.

Det startede godt for Portugal, der kom foran efter blot to minutter på Ramat Gan Stadium i Tel Aviv, da Bruno Alves kom højest på et hjørnespark. Israel fik dog udlignet tyve minutter efter, og inden pausen bragte Eden Ben Basat Israelerne i front.

I anden halvleg blev det også til 3-1 inden først Helder Postiga reducerede til 3-2, og Coentrao med sin scoring i sidste minut sikrede portugiserne det ene vigtige point.