Flere nye spillere vil blive testet i testkampen mod Rumænien på tirsdag

Der har været decideret mandefald fra den landsholdstrup, der rejste til Beograd torsdag og til søndag, hvor landsholdet trænede til formiddag i Bukarest.

Pierre Emile-Højbjerg, Thomas Kahlenberg og Michael Krohn-Dehli blev sendt hjem efter 3-1 sejren over Serbien. Søndag morgen var det så Lasse Schøne, der ikke kom over sin overbelastningsskade.

Morten Olsen har i stedet indkaldt Ajax-kometen Lucas Andersen og FCNs midtbanedynamo Anders Christiansen.

Landstræneren lovede også, at der ville blive spilletid til debutanter i tirsdagens testkamp mod Rumænien.

- Det siger sig selv, for der er ikke så mange at vælge imellem på midtbanen. Vi skal bruge kampen til at prøve nogle ting af, og det er der mulighed for mod Rumænien. Vores næste vigtige kamp er først i juni næste år mod Serbien, så det er nu, at vi skal teste forskellige spillere, sagde Morten Olsen ved træningen på Steaua Bukarest' imponerende nye stadion.

Alt peger i retning af, at AaBs succesfulde kantspiller Nicolaj Thomsen starter på venstrekanten i fraværet af Krohn-Dehli. Derudover ventes det, at endnu en AaB'er Rasmus Würtz tager pladsen på den centrale midtbane - han har dog en del landskampe på cv'et.

Sikkert er det dog, at Kian Hansen fra Nantes får debut, han skiftes givetvis ind i pausen. Han spiller på den centrale midtbane i Nantes, men det er også en mulighed, at han bliver prøvet i midterforsvaret, hvor han spillede i Esbjerg.

Lucas Andersen vil også med stor sandsynlighed få et indhop i anden halvleg mod Rumænien, og Jannik Vestergaard fra Hoffenheim trænger sig også på for at blive prøvet af.