Det er ikke hver dag, man får en personlig hilsen fra den store NFL-stjerne Tom Brady.

Ikke desto mindre har Leicester-målmanden Kasper Schmeichel netop modtaget en hilsen fra New England Patriots-stjernen Tom Brady.

Den 38-årige quarterback ønsker i en videohilsen den danske målmand og holdkammeraterne i Leicester held og lykke med at vinde mesterskabet i Premier League.

Tom Brady sidder i afslappet tilstand med hvid T-shirt i solen foran det, der muligvis kan være hans hjem i USA. Den amerikanske football-stjerne har optaget en video via Sky Sports på 26 sekunder, hvor han siger følgende:

»Hej Kasper. Jeg hører, du er kæmpe Patriots-fan. Og jeg vil bare gerne gøre dig opmærksom på, at Leicesters store succes i denne sæson i Premier League har gjort, at I også har en masse Patriots-fans, som støtter jer,« siger Tom Brady og fortsætter.

QuarterbackenTom Brady fra New England Patriots holder med Kasper Schmeichel og Leicester i kampen om det engelske mesterskab.
QuarterbackenTom Brady fra New England Patriots holder med Kasper Schmeichel og Leicester i kampen om det engelske mesterskab. Foto: Christian Petersen
Vis mere

»Fortsæt det store arbejde – jeg ved, I sparker røv; I har ikke lukket mange mål ind i de sidste kampe. Jeg ved, at det er jeres store chance for at vinde en titel, så vi hepper alle på jer. Held og lykke!«

Kasper Schmeichel var ikke sen til at reagere på den flotte videohilsen, og keeperen viser sin overordentlige glæde via det sociale medier Twitter:

»Blæst væk. Surrealistisk at modtage det her fra et af mine største idoler og for mig den bedste quarterback nogensinde i NFL,« skriver han.

Det er derfor ikke for meget sagt, at Kasper Schmeichel og holdkammeraterne fra Leicester efterhånden har fans fra hele verden – og sågar fra sportens absolutte verdenstop.

Om Leicester udstår presset og løber med det engelske mesterskab, vil blive afgjort over de næste fem – og samtidig sidste – kampe i Premier League. Leicester har pt. syv point ned til Tottenham på andenpladsen, så intet er afgjort endnu.

Og Kasper Schmeichel er heller ikke meget for at tale om præstationen hidtil i sæsonen. Det fortæller han i et interview med Sky Sports.

»Vi har endnu ikke opnået noget i vores øjne. Vi vil slutte sæsonen øverst, og vores næste kamp er vital for os,« siger han til det engelske medie og fortsætter.

»Clean sheets er et fundament for at vinde, og det er på ingen måde kun op til mig. Det er op til hele holdet, og måden hvorpå vi forsvarer os. Lige fra toppen til de to bagerste. Det er en stærk platform, men sejre er det vigtigste.«

Kasper Schmeichel vil med andre ord ikke juble over noget endnu, og det er formentlig også en klog beslutning. Danskeren har holdt målet rent i de sidste fem kampe, og den imponerende stime kan fortsætte på søndag, når West Ham aflægger Leicester et besøg på King Power Stadium.

Kunne du lide denne artikel, så skulle du tage at blive venner med os på Facebook. Der er meget mere af det gode at hente fra BT Sporten. Bliv ven med os her