Chelsea-træner José Mourinho misunder de forhold, som Arséne Wenger har i Arsenal. Han går så langt som at sige, at hans franske kollega har et drømmejob, som alle andre trænere vil elske at have. Dermed puster Mourinho indirekte til de flammer, der i et årti har kendetegnet forholdet mellem de to.

I et potentielt forsøg på at genoplive fejden med Wenger har Mourinho i et interview sagt, at hans modpart har det job, som alle andre ønsker sig.

»I øjeblikket har han et drømmejob, som alle vi andre ville elske at have. Han har den fornødne stabilitet og tid til at købe og sælge spillere og samtidig vente og vente og vente på, at det giver resultater. Dét, synes jeg, er et drømmejob,« siger han til Sky Sports.

José Mourinho har tidligere givet Arsenal-træneren prædikatet 'specialist i fiasko', men er denne gang ikke vildt hård i kritikken af Wenger. Undervejs i interviewet finder han således tid til at rose de resultater, som franskmanden har opnået.

Men i vanlig Mourinho-stil kommer de rosende ord ikke uden et forbehold.

»Tilliden til ham kommer efter, at han i en periode vandt en masse titler. Selvfølgelig er han en fantastisk træner, men han er også i en fantastisk position til at være succesrig. Når jeg kigger på hans spillertrup, så synes jeg også, at de bør vinde.«

José Mourinho forstår ikke, at Arsenal ikke er tættere på at vinde Premier League-titlen i år efter at have brugt over 800 millioner kr. på transfermarkedet i den indeværende sæson.

»Jeg forstår ikke, hvorfor de ikke ligger helt i toppen sammen med os (Chelsea, red.) og Manchester City,« siger Mourinho.

Arsenal er på tredjepladsen i Premier League, 12 point efter førerholdet Chelsea.