Ud med Isco.

Det skulle være en af Zinedine Zidanes opskrifter på at genrejse det Real Madrid-hold, der har skuffet voldsomt i denne sæson.

Det citerer Madrid-avisen AS journalisten Josep Pedrerol for at sige i tv-programmet 'EL Chiringuito'.

Det skulle således være en af den franske træners topprioriteter at skille sig af med den spanske midtbanespiller i det kommende transfervindue. Øverst i artiklen kan du se Isco score i Real Madrids seneste liga-flop mod Levante

Læs også: Nu siger stjernen farvel til Lyngby: 'Det var en kaotisk og underlig tid til sidst'

»Zidane er en stor beundrer af Iscos måde at spille fodbold på og det, han kan tilbyde holdet. Derfor bevarede han troen på spilleren i denne sæson, fordi han anså, at han ville være vigtig for den kreative side af spillet,« lyder det fra Josep Pedrerol:

»Efter en anonym sæson føler Zidane sig svigtet af spilleren, og som det ser ud lige nu vil han anbefale, at klubben sælger spilleren til sommer, hvis franskmanden stadig er på Santiago Bernabeu-bænken i den kommende sæson.«

AS har selv ryddet forsiden med historien:

»Zidane vil sælge Isco,« står der med versaler.

Isco spillede en nøglerolle i foråret, hvor Real Madrid sikrede sig det spanske mesterskab og Champions League-trofæet. Det var angiveligt én af årsagerne til, at han blev i klubben, mens colombianske James Rodriguez i sommer blev sendt på lejeophold i Bayern München.

»Isco var udset til at være en mere afgørende spiller end colombianeren, men han har haft en diskret og skuffende sæson indtil videre,« lyder det fra Josep Pedrerol.

Det samme kan i virkeligheden siges om hele Real Madrid-holdet, der har haft lidt af en katastrofe-sæson - hvorfor der også stilles spørgsmålstegn ved Zinedine Zidanes fremtid i klubben.

Holdet er 'kun' på fjerdepladsen hele 19 point efter FC Barcelona, holdet er slået ud af den spanske pokalturnering af lille Leganes, mens alt succes skal hentes i Champions League, hvor PSG er modstanderen i ottendedelsfinalen (første kamp spilles på onsdag).