Manchester United var søndag eftermiddag på besøg på Huish Park, da Yeovil Town FC fra League One tog imod de røde djævle i FA Cuppen.

Umiddelbart en overkommelig opgave for det engelske storhold, der ikke sparede mange spillere til søndagens opgør. Både Wayne Rooney, Radamel Falcao og David De Gea var således blandt Louis van Gaal startellever, så der skulle noget af et mirakel til, hvis Yeovil FC, der p.t. er placeret sidst i League One, skulle have nogen chance mod Manchester United.

Men hjemmeholdet spillede friskt til fra start, og selvom det var gæsterne fra Manchester, der pressede mest på, blev det aldrig til de store chancer. Derfor kunne de to hold gå til pause ved stillingen 0-0.

Louis van Gaal var bestemt ikke tilfreds med, hvad han havde set i første halvleg, og derfor havde han skiftet ud på to pladser til anden halvlegs start. Ind kom Juan Matta og Jonny Evans, mens Rafael og Luke Shaw blev taget ud. Men lige lidt hjalp det for United, der ikke kunne finde hullerne i hjemmeholdets kompakte forsvar.

I stedet var det en afslutning ud af ingenting, der skulle vende bøtten for udeholdet. Ander Herera vendte på en tallerken uden for feltet og flugtede bolden op i det nærmeste hjørne. En fremragende afslutning af den spanske midtbanespiller.

Yeovil Town FC havde muligheden for at reducere i slutminutterne, men deres afslutning blev reddet på stregen af netop indskiftede Angel Di Maria. Selv samme Di Maria kunne i dommer Craig Pawsons overtid udnytte, at hjemmeholdet satsede højt, og dermed endte det trods alt med en sikker sejr til Manchester United.