Den danske landsholdsangriber Martin Braithwaite kan være tæt på et skifte til Middlesbrough i den næstbedste engelske række, Championship.

Den engelske klub vil tilbage i Premier League med det samme, og det kommer måske til at ske med danskeren på holdet.

Ifølge Ekstra Bladets informationer vil Martin Braithwaite inden for kort tid blive præsenteret i Middlesbrough, og tiden i franske Toulouse, hvor han har været kaptajn, vil dermed være slut.

Den danske angriber afslørede tilbage i maj, at han syntes, tiden var inde til at søge nye udfordringer.

Premier League-nedrykkerne fra Middlesbrough har angiveligt fået ja til et bud, som lyder på 75 millioner kroner. Det vil gøre Martin Braithwaite til den foreløbigt dyreste danske spiller denne sommer.

Toulouse købte danskeren i Esbjerg for 15 millioner kroner, så den franske klub kan se frem til en klækkelig fortjeneste, såfremt handlen går igennem.

Martin Braithwaite vil komme til at indgå på et engelsk hold, som har afhændet flere angribere. Alvaro Negreo og Jordan Rhodes har begge forladt Middlesbrough, der med manager Garry Monk i spidsen er i gang med at opbygge holdet, der skal sende klubben tilbage i Premier League.

Middlesbrough spillede onsdag 0-0 i en træningskamp mod Oxford på en træningslejr i Portugal. Over for Middlesborugh Gazette viste Garry Monk efterfølgende interesse i at hente Martin Braithwaite til den engelske klub.

Det er kun få uger siden, at en anden landsholdsangriber, Viktor Fischer, skiftede til Mainz i Tyskland. Nu kan Middlesbrough fra det nordøstlige England snart have en ny dansker på holdkortet.