DBU og Spillerforeningen har fundet tilbage til forhandlingsbordet.

Ifølge BTs oplysninger mødtes parterne onsdag aften for at genoptage forhandlingerne om de nye landsholdsaftaler for kvinde- og U21-landsholdene, og forhandlingerne fortsatte frem til midnat for at blive genoptaget torsdag.

Forhandlingerne har ligget stille siden sent søndag, da parterne forlod hinanden i Brøndby. Her var det især spørgsmålet om de såkaldte stipendiater, der skilte parterne, som havde vidt forskellige opfattelser af, hvor store de skulle være. Mens DBU var parat til at hæve det samlede beløb fra 1,75 over to år til 2,55, ønskede Spillerforeningen at hæve beløbet med 6 mio. kr. til 7,7 mio. kr.

Spillerforeningens formand, Jeppe Curth, bekræfter nu forhandlingerne:

»Jeg kan bekræfte, at der blev forhandlet i går (onsdag, red.) frem til midnat, og så begyndte de at forhandle her igen fra klokken 10. Vi er glade for, at de (DBU, red.) er tilbage,« siger Jeppe Curth.

De danske fodbold-kvinder har meddelt DBU, at de ikke ønsker at spille, sålænge der ikke er en afklaring på forhandlingerne om en ny landsholdsaftale. Landsholdet skulle have spillet træningskamp mod Holland fredag i denne uge, men på grund af konflikten har DBU valgt at aflyse den kamp.

Lige nu er der usikkerhed om, hvorvidt holdet kommer i kamp ved en kommende kvalifikationskamp i den kommende uge mod Ungarn.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra DBU til denne artikel.