Wolfsburg tog sæsonens første sejr, mens Mainz viste, at de kan score uden Morten Rasmussen.

Det har været en svær sæsonstart for Wolfsburg og Simon Kjær. I de første tre kampe var point udbyttet lig nul. Men i dagens kamp mod Hannover viste holdet fra Folkevogn-byen, at de stadig kan vinde sejre. Efter en målløs første halvleg scorede den tidligere Werder Bremen-profil Diego til 1-0 i 55. minut. Efter 68 minutter fordoblede sidste års Bundesliga-topscorer Edin Dzeko føringen. Der var samtidig lidt opmuntring til Thomas Kahlenberg, der spillede hele kampen for Wolfsburg

Morten Rasmussens Mainz har fået en formiddabel start på sæsonen. Tre sejre ud af tre mulige. Den tidligere AGF og Brøndby-spiller har indtil videre gjort et godt indtryk, men i dagens kamp var han udeladt. Det hæmmede dog ikke Mainz, der fortsætter deres fantastiske sæsonstart med en sejr ude mod Werder Bremen. Målene blev sat ind af Rasmussens angrebs-konkurrenter Marcel Risse og André Schürrle.

VFB Stuttgart er endnu et tysk storhold, der har fået en rædselsstart på årets Bundesliga-sæson. Ligesom Wolfsburg havde ambitiøse Stuttgart før dagens kamp ikke fået et eneste point. I dag gik holdet dog mål-amok og lammetævede Mönchengladbach med 7-0, blandt andet på et hattrick af russiske Pavel Pogrebnyak.

I Munchen fortsætter kvalerne, da mestrene fra Bayern ikke formåede at score mod FC Køln.
Det gjorde udeholdet heller ikke, og kampen endte altså uafghjort.

Det stamme gjorde kampen mellem Kaiserslautern og Hoffenheim, der endte 2-2.

Dermed er Schalke 04 det eneste hold i Bundesligaen, der endnu ikke har fået point.
Schalke spiller søndag mod arvefjenderne fra Borussia Dortmund.