De tyske rekordmestre havde en sjældent ineffektiv dag på kontoret, da det blev en ren nullert ude mod Frankfurt.

Der skal være en første gang for det meste. I denne sæson skulle man frem til 11. spillerunde i den tyske Bundesliga, før mægtige Bayern München måtte kridte et pointtab ind på kontoen efter 0-0 ude mod Frankfurt.

Det sædvanlige billede af et Bayern-hold i total dominans var mindre udtalt end ellers. Til trods for, at Bundesligaens tophold igen kunne mønstre Arjen Robben i en startopstilling i en fronttrio, hvor Robert Lewandowski og Kingsley Coman lagde yderligere tyngde i offensiven.

Ikke overraskende viste Frankfurt sig i en kompakt og defensiv udgangsformation, godt hjulpet af den tidligere Brøndby-keeper Lukas Hradecky, som allerede i de første 15 minutter gav prøver på sin reaktionsevne.

Det var også tiltrængt i en kamp, der blev styret af gæsterne, men hvor der omvendt også manglede noget af den energi og inspiration, man har set i åbningen på sæsonen.

Frankfurt kom faktisk tættest på et åbningsmål, da Manuel Neuer lavde en afspilningsfejl og selv måtte rage kastanjerne ud af ilden. Ellers stod den på belejring, men også for lidt fart og fremdrift hos Bayern, hvor Lewandowski dog burde have omsat en friløber 10 minutter før tid til en scoring.

Den poske superangriber fik korrekt annulleret et mål i de døende minutter, og tættere på de tre point kom Bayern ikke.

Med et forspring på otte point (for en kamp mere) end Borussia Dortmund, har den sydtyske mastodont dog sat sig tunggt på førstepladsen.