Sunderlands manager Paolo Di Canio advarer sine spillere mod at komme overvægtige tilbage efter sommerferien.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Sunderlands kontroversielle manager Paolo Di Canio sender inden sæsonstarten en advarsel til sine spillere: Er du for tyk til første træning, vanker der en bøde!

- Spillerne har selvfølgelig et program de skal følge, så de er klar til sæsonoptakten. Alle der vender tilbage med mere end to kilo over, hvad de bør veje, giver vi en bøde, siger Di Canio til Sunderland Echo.

Han kan ikke forstå, at nogle spillere kommer tilbage med alt for mange kilo på kroppen, når de skal i gang med et hårdt træningsprogram. - Hvordan er det muligt at komme tilbage, og havde taget syv ekstra kilo på? Det er vigtig, for når de kommer tilbage skal de arbejde hårdt tre gange om dagen, så det ville være dumt, at tage så meget på, inden for så kort tid, siger han.

Paolo Di Canio har også planer om at ryste godt og grundigt i Sunderland-posen til den nye sæson.

Han har indtil videre hentet Modibo Diakite fra Lazio, Valentin Roberge i Maritmo og Basels Cabral på en fri transfer, men ifølge den engelske avis The Mirror vil Di Canio hente i alt ti nye spillere til klubben.